Puppy pakket

De puppy begeleiding van Back2Balance en Riet Ottenhof is de ultieme training voor jou en je pup. Een goede start is tenslotte het halve werk!

Een pup in huis! Wat nu?

Wanneer we een pup in huis nemen, zien we natuurlijk grote ogen, grote oren en dat onvaste loopje: een heerlijk onweerstaanbaar diertje dus. Wat wij als baasjes vaak vergeten, is hoeveel werk de moederhond heeft gehad om een prachtig stabiel hondje op de wereld te zetten. Een hond die weet wat regels en grenzen zijn. Nou zou je natuurlijk zeggen dat het voor ons als baasjes ontzettend makkelijk is om hierop door te pakken. Niets is minder waar. 

Door het schattige uiterlijk van zo’n klein wezentje zijn wij al snel geneigd om het diertje te overladen met liefde. Maar zoals je natuurlijk vaker hoort, alleen liefde is niet genoeg. Tijdens deze les en in dit hoofdstuk zullen wij jullie vertellen wat ervoor nodig is om je pup een stabiele opvoeding te geven, zodat deze kleine blije huppel een vrolijke en gebalanceerde hond zal worden.

Wat gaan we doen?
In twee online lessen en 4 praktijk lessen gaan wij jou en je pup alle handvatten geven voor een stabiele start. In deze lessen zullen wij de leuke en belangrijke aspecten van het opvoeden aanpakken. Regels en grenzen, commando’s, hond en kind, socialisatie en andere veel andere dingen komen aan bod.

Omdat wij van persoonlijke aandacht houden zullen de groepen nooit groter dan 6 pups zijn. Voor een optimale relatie en heel veel plezier is investeren in een goede basis van je hond het meer dan waard.

  • Leeftijd:8
    weken – 6 maanden                                         
  • Locatie:
    Hoofddorp

Wil je je opgeven of wil je nog meer informatie? Mail dan nu.

 

Mag ik jou en je beste vriend helpen?

× Vragen?